Українці прокоментували пісню Wellboy для Нацвідбору на Євробачення. Кліп до композиції співака з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український артист, а також Фіналіст Національного відбору на Євробачення випустив свою конкурсну композицію, всього за день до безпосереднього шоу. Пісня називається Nozzy Bossy, і вона про силу села. Частина другого куплета виконується англійською мовою, і це для нього абсолютно новий досвід.

При цьому сам Вельбой повідомив, що дана композиція про Україну і про людей, які при цьому міцно стоять на ногах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати
Показати ще

"Nozzy Bossy-пісня-вислів про нашу сильну країну, яка міцно стоїть на своїх ногах, на своїй землі", - повідомив він на Instagram-старці в соціальній мережі

Фоловери неоднозначно оцінили даний кліп. Хтось побажав співакові удачі, а хтось розкритикував композицію.

"Це буде фіаско,якщо цей талановитий хлопець не поїде представляти нашу країну..."; "не те пальто, як то кажуть, не ті босі ноги. Крута пісня, але будь ласка не на Євробачення"; "Якось поїхали грінжоли... перестаньте перетворювати Євробачення в сільську дискотеку. "Нозі босі" ніколи не були в Україні. Людей мордували голодом, катували, але внутрішньо вона завжди була багата духовно, була багата творчими людьми, вченими, художниками...", - повідомляють вони.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.

Нагадаємо, Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.