На сторінці в Instagram фанатів відомого молдавського співака Дана Балана, якого пророкували в женихи українській співачці Тіні Кароль, з'явилося нове повідомлення. На цей раз воно присвячене не тільки Дану, але і його матері, виконавиці Людмилі Балан.

Як відомо, фанати продовжують мріяти про те, щоб їх улюблені зірки все-таки виявилися закохані один в одного, а Людмилі Балан пророкують роль люблячої свекрухи Кароль.

Дан Балан, фото з відкритих джерел
Дан Балан, фото з відкритих джерел

"Кращі",-підписали вони коротенький відеоролик з концерту Балана-молодшого.

На відео Людмила в облягаючому чорній сукні до коліна виходить на сцену і щось ніжно говорить синові, після чого він трепетно її обіймає і притискає до себе. Мати і син виглядають дуже мило, адже хлопець на дві голови вище найріднішої жінки в світі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Від вас йде величезна, світла енергія. Живіть довго і щасливо, і радуйте нас», «милі такі», «Мамулін синок, відразу видно, обожнюю і радію за них», «красиві», «Мама дуже красива», - пишуть в коментарях до відео Фанати сім'ї Баланов.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль дозволила незнайомцю доторкнутися до декольте, але попередила: "Стерегись!"Красуня зачарувала своїм сміхом, і шикарним костюмом.

Як повідомляв портал "Знай.uа",Тіна Кароль відповіла " ні " на пропозицію Дана Балана.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль розповіла про колишнього, про якого ніхто поки не знає: "Що можеш дзвонити мені, хто сказав?". Артистка навчила всіх молоденьких прихильниць справлятися з колишніми хлопцями, які можуть частенько набридати нескінченними дзвінками.