Відома українська співачка Оля Полякова запустила власне кулінарне шоу "Королева кухні". Про це повідомили на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 2,5 мільйона чоловік.

Формат шоу має на увазі, що до Ольги на кухню приходять прості Українки і діляться своїми історіями, при цьому готують їжу.

"Попереду ще два тижні зими, а значить, можна побалувати сім'ю чимось смачним і ситним, а заодно підняти собі настрій за переглядом «Королева кухні». У новому випуску ми приготували плов з бараниною. Заходьте на MEGOGO, дивіться і повторюйте рецепт на своїй кухні!», - анонсувала проект співачка і ведуча.

"Блюдо для пастухів, так?» ,- запитує гостя Полякової, і та не може втриматися від сміху.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Дно має бути важким. Таким же важким, як доля нашої прекрасної героїні ... яка принадність ... у тебе не виникло бажання що-небудь поготувати?", - каже Полякова.

"Де ви берете цих дивних жінок у це шоу? Хотілося б адекватних гостей, передача-то хороша", - обурюються в коментарях до відео.

"Люди з народу, Приходьте і ви", - відповідають їм.

"Яка ж ти розумничка, Оленька", - хвалять Полякову її прихильники.

Нагадаємо, що Оля Полякова схопила чужого лисого і безсоромно приголубила: сховалася за рожевою перукою.

Раніше повідомлялося, що а мама дозволила? Маша Полякова засвітила свою фігуру в "небезпечному" купальнику

Також, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще за свою дочку