Анастасія Волочкова, зірка шпагату, і екстремальних видів лазні знову з'явилася на екранах любителів, без одягу, прикрившись мокрими віниками.

Нове відео в купелі серед заметів снігу Волочкова розмістила на своєму Instgaram. Жінка показала, як пірнає в крижану воду, і хлюпається, прикривши себе лише віниками для лазні.

Анастасія Волочкова. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова. Фото: Instagram

Жінка розповіла, що почала вести знову своє життя так, як сама того хоче, та від того щаслива.

Приймаю нічні крижані ванни: "І я, щаслива, живу як я хочу!".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Анастасія Волочкова. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова. Фото: Instagram

Жінка розповіла, як вона скучила за такими процедурами, та заявили, що вона абсолютно щаслива, бо робить, що їй заманеться.

Зазвичай на сторінці Волочкової закриті коментарі. Але цього разу жінка дала можливість висловити свої емоції всім прихильникам та хейтерам.

Анастасія Волочкова. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова. Фото: Instagram

Балерину багато хто підтримав, пожалів, морально підтримав, після розставання. Але були й такі, хто не має жалю до таких як Волочкова, та засудили поведінку жінки.

"І правильно робить, і начхати на чужу думку", "А віник навіщо у крижаній купелі?", "Господи, та скільки вже бачили, одне й теж, то купіль, то шпагати, то білі троянди, зміна партнерів", "Правильно. Наречені від Бога, приходять і йдуть. А лазня із Вами завжди", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова не встигла відійти від Сергія, як вже фотографується з іншим

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бузова після розставання з Dava показує свої довгі ноги всюди.

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова після виступу похизувалася ногами у синцях та мозолях.