Ані Лорак назвала дату виходу кліпу Фіт разом з російським репером Артемом Качором. Відповідне відео з'явилося на її офіційній Instagram-сторінці.

Українська виконавиця періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Нещодавно Артем Качер і Ані Лорак випустили спільний трек "Материк", який з перших днів почав з'являтися в чартах і впевнено триматися серед найпопулярніших композицій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

12 лютого Ані Лорак опублікувала уривок від свого нового кліпу на цю пісню разом з Артемом Качором. Наприкінці відео вона показала дату презентації відеороботи - 14 лютого. На кліпі, на якому співачка співає" ти до мене звик", вона обіймається з репером на тлі вогню.

"Ох шикарні кадри🔥 чекаємо ❤️ @anilorak @artemkacher"; " це просто ВАУ! Дуже чекаємо! ❤ ️ 😍 "; "Ми в неймовірному очікуванні цього дива.. 🙏 🏼 ❤ 😍 "; "Урааа 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍це буде просто гарячий дует і кліп", - коментують підписники

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Раніше Знай писав, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки-вже звикла, як до рідного.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Також ми писали, що Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.