Микола Басков взяв участь у шоу"здається намацав". Відео з уривками даного шоу демонструється в соціальній мережі Тікток.

Відомий актор і оперний співак, який також пробував себе в якості актора, композитора і телеведучого має шалену популярність. Зокрема, тільки на його офіційній Instagram-сторінці близько 5,7 мільйона фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

Нещодавно Микола Басков взяв участь у шоу команди Клікклак" здається намацав", в якому популярні особистості намагаються намацати щось невідоме і угнадати що це.

@klikklaktv

Народный артист, та еще и с таким чувством юмора 😏 Шоу «Кажется, нащупал» на канале #кликклак #кажетсянащупал #басков

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання
Показати ще
♬ Я буду руки твои целовать - Николай Басков

Спочатку Миколи Баскова змусили помацати ящірок, а потім чайний гриб в акваріумі. Так як сам співак не знав, що це, то відчував труднощі. Проте сам Басков реагував з гумором.

"Може бути мені туди заспівати, воно здохне?",- поставив запитання він і розсмішив усіх у студії.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Нагадавши, Аллу Пугачову обізвала " селом "відома співачка - Максима Галкіна це розлютить:"хоча і живе в замку".

Також портал Знай.иа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі. Російський блогер прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі аерпоорта. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.