Соліст групи Kalush Олег Псюк розповів про свої претензії до Суспільне під час фіналу Нацвідбору на Євробачення. Відповідний коментар він дав Каті Осадчій на програмі Світське життя.

12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

За лаштунками конкурсу колектив влаштував скандал і звинуватив "суспільне" у фальсифікації балів від журі та глядачів. Колектив зажадав показати результат голосування на папері. Втім, за словами групи, перед їх носом просто зачинили двері. Музиканти переконані, що якби там "було все чисто", то від них би нічого не приховували.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згодом Олег Псюк він прокоментував ситуацію Каті Осадчій.

"Вони фамільярно перед нами закрили двері. Купа охоронців. Просто закрили і все. Ми стояли там, довго чекали, вийшов якийсь чоловік, тримає конверт, нам не дає", - повідомив він.

Олег Псюк зазначив, що колектив вважає, що за результатами глядацьких голосувань вони переможці.

Фото зі сторінки KALUSH
Фото зі сторінки KALUSH

Також ми повідомили, що Wellboy розповів, навіщо сів на дівчат на нацвідборі Євробачення: "Використовував ДЕКОРАТИВНЕ". Виступ українського співака розкритикувала Тіна Кароль і Павло Лодигін

Нагадавши, Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Slavia поділилася несподіваною новиною, скоро з'явиться на світ.