У соціальній мережі оприлюднили розкішний пост, де можна побачити неповторну модель з Німеччини Хайді Клум. Знаменитість продемонструвала свою розкішну форму в шикарному вбранні.

Відповідну публікацію розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Доброго ранку, піплтокер сподіваємося, твоя субота пройшла так само весело, як і у Хайді Клум насолоджуємося ледачим неділею і налаштовуємося на продуктивний робочий тиждень Відео: @heidiklum", - підписаний відеролик в соціальній мережі.

Потрібно визнати, що 48-річна супермодель перебуває в ідеальній формі. Вона все виглядає на всі 100, що змушує навіть молодих дівчат їй заздрити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Хайді Клум
Хайді Клум

Аудиторія не змогла пройти повз такого відеоролика і почала писати свої відгуки під постом за участю чарівної зірки.

Хайді Клум в образі леді Годіва на Хелловін
Хайді Клум в образі леді Годіва на Хелловін

"чим старше стаю тим більше розумію, що ті хто роблять все в своє задоволення і живуть в кайф викликають у інших викликають ненависть осуд. Всі звикли до стереотипів нав'язаним нам суспільством. А головне для людини це відчувати себе вільним і незалежним ні від кого. У кожній людині є свобода і він вільний жити своє життя з радістю і любов'ю в серці. Браво Хайді ти вільна і щаслива", "на риболовлю ходила", "Ноги заплітаються,бідолаха", "схожа на Саманту Джонс", "під Бузову косить", - пишуть відгуки фоловери групи про зірок.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Хайді Клум в дуже незвичайному вбранні викликала багато уваги.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Хайді Клум перефарбувала волосся в рожевий колір.