Відома українська акторка, а також "Холостячка" Ксенія Мішина вирішила поговорити про свою зовнішність. Вона не вважала себе раніше красивою, як і інші.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новим контентом, а також розповідає про своє життя.

Ксенія Мішина зазначила, що ця правда дивує завжди всіх.

"У школі ніколи і ніхто не вважав мене красивою😄 навіть я сама! Але як і всі дівчата я регулярно закохувалася в хлопців і кожен День Святого Валентина я з тремтячим серцем чекала Валентинки саме від тих хлопців в кого була закохана. Але, починаючи з молодшої школи, моїм бажанням не дано було збутися😄 жодного разу я не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

При цьому, вона не сумувала, і щороку чекала, не впадала у відчай. Навіть незважаючи на всі негаразди, і що зараз все в рази складніше, День святого Валентина один з найулюбленіших свят в році. Це не свято просто про закоханих, а маніфест любові.

"А коли серце наповнене любов'ю людині взагалі не страшно нічого! Серце в любові нескінченно і беззастережно щасливо, навіть якщо зовнішні обставини не ідеальні! Серце в любові завжди наповнює світлом все навколо! А найкрутіший парадокс в тому, що щоб наповнити серце любов'ю, вам треба її не отримати від когось, а віддати!"- продовжує дівчина.

У цей день потрібно зізнатися в любові тим, кого ви любите. Зателефонуйте батькам, і подякуйте їм за життя. Також, обійміть діточок, Скажіть як сильно ви їх любите. І найголовніше-зізнайтеся самому собі в любові.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала, як за нею доглядає учасник" Холостячки " після розставання з Еллертом

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина повалялася з коханим чоловіком на підлогу

Також, учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко показав, що для нього любов