Популярна українська співачка, телеведуча і кума виконавця і актора Дзідзьо Оля Цибульська висловила своє обурення через проведення національного відбору на конкурс «Євробачення-2022». На сторінці у соціальній мережі Instagram, де за життям Цибульської стежать понад 776 тисяч підписників, вона поділилася власними думками з цього приводу.

«Соромно. Відбір на Євробачення. Це весілля можна сміливо назвати одним словом - похорони. Треба вміти. Вміти похоронити всі надії, нові таланти і найменше бажання майбутніх артистів з’явитись на сцені, щоб боротися за право представляти таку круту Україну», - обурилася співачка.

Вона зазначила, що їй не вистачало ведучого попередніх нацвідборів – Сергія Притули.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Щоб коментувати музичні виступи представника від країни, треба як Сергій, попередні роки вникати в історію гуртів, репертуар, музичні стилі, що артисти пробують поєднувати в своїх творах. Говорити не про «діПіляцію», а про артистів, що мають дуже небагато майданчиків показати себе в сьогоднішніх умовах і реально пережили три сита, купу нервів та кредитів, аби виступити. Тоді вдається зв’язувати історії журі і конкурсантів. Тоді літає імпровізація по залу, а глядач не відлипає від екрану», - зазначила співачка.

Вона також висловила сумніви у складі журі, зокрема – через присутність у його складі Ярослава Лодигіна.⠀⠀

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

«@timur.miroshnychenko, ти молодець. Тримав спиною як міг увесь каркас. Дуже сподобалась пісня у @kalush.official Дуже не сподобалось ставлення до учасників в момент оголошення балів. Ніби з зоопарку відбіркових турів випустили, а сприймати як мавп не перестали. Бути помітними - не означає вибирати слова. Це означає вибирати час для слів. В цей особливий для України момент хочеться, щоб світ нас почув і побачив адекватними. Сподіваюсь, в Європі сьогодні не «тягнуло» Суспільне», - резюмувала вона.

Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"
Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"

«Не сподобалось. Організація - жесть. Особливо цей факап з оголошенням глядацьких голосів. Шкода учасників, яким довелось добряче стрессанути, через такі помилки. А щодо переможниці - пісня безумовно сильна, але хотілось вже чогось нового, більш сучасного, а таке ми вже бачили», «Дійсно, Притули не хватало, без нього не то пальто», - пишуть у коментарях українці.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Нагадаємо, Оля Цибульська відкрила безпрограшний спосіб загадування бажань на Новий рік: "Точно збудуться".

Раніше Знай писав, соліст групи Kalush розповів Каті Осадчій, чому подає до суду на організаторів Нацвідбору: "Перед нами закрили двері".

Додамо, що Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю".