Популярний український модельєр і дизайнер Андре Тан зізнався, до кого відчуває найсильніші почуття в День Валентина. На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена цьому святу.

"О, так, я знову закоханий! Що якщо я вам скажу, що у вас є шанс бути закоханими все життя? Хочете так? Тоді закохаєтеся в себе! Люди кажуть: "я нікому не подобаюся, тоді як же я можу полюбити себе?" Але відбувається все з точністю та навпаки: спочатку ви починаєте любити себе, а вже потім закохуєте в себе інших. Це закон нашого Всесвіту: любов притягує ще більше любові!», - зізнався дизайнер, який нещодавно пережив розлучення.

Не дивлячись на те, що у подружжя є маленька дочка Соня, вони вирішили розлучитися. У День Валентина модельєр залишився без пари.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

""Але Андре, у мене немає пари на 14 лютого, та й я собі не подобаюся, що мені тоді робити? Відповідь може бути тільки один: спочатку полюбите себе. Так, це може виявитися непростим і довгим процесом, але саме з нього і починається щасливе життя! Ось те, що допомогло мені», - зазначає Андре.

Для початку він радить полюбити своє тіло: почати про нього піклуватися, про його чистоту, розтяжці, здоровому харчуванні, нормальному режимі сну.

"Припиніть їсти шкідливу і смажену їжу, пити по 3 чашки кави в день і засипати о 2 годині ночі: проявіть подяку до свого тіла. Коли ви зробите цей максимум, вам буде набагато легше прийняти своє тіло", - закликає Тан.

Андре Тан. Фото: YouTube
Андре Тан. Фото: YouTube

По-друге, спочатку потрібно полюбити себе як когось.

"Як маму, як дружину, як бізнесмена, як працівника, як спортсмена. Задайте собі питання. Куди я йду? Що корисного я роблю для себе і для людей? Що я зробила сьогодні, щоб досягти своєї мети? Якщо ви хочете полюбити себе як спортсменку, при цьому обіцяєте собі з'їсти салат і зробити зарядку, але не виконуєте, то як же ви полюбите себе? Будьте чесні з собою-це важливий крок до прийняття", - упевнений дизайнер.

На третьому місці любов до своєї справи: "Вкладайте свою любов в навколишній вас світ. Транслюйте її у всесвіт і вона вам поверне десятикратно".

Андре Тан, скріншот з відео
Андре Тан, скріншот з відео

І найголовніше - не потрібно впадати у відчай, якщо 14 лютого у вас немає пари. Відмінно провести час можна і з самим собою.

Нагадаємо, Андре Тан зізнався, що зміг знайти в українках, як справжній чоловік: "токсичні і нікому не потрібні...". Модельєр заявив, що сам зміг виділити для себе цілих три види відносин для пар

Раніше Знай писав, Андре Тан без трусів повторив успіх легендарного Ів Сен Лорана, українці ахнули: "найбільший..."

Також Знай повідомляв, Андре Тан назвав п'ять кроків, які зроблять кожного щасливішим: "Почніть с...".