Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Alyona Alyona повідомила сумну новину численним шанувальникам - вона розірвала стосунки зі своїм бойфрендом Денисом, який є досить скандальним тіктокером, що працює під псевдонімом YOXDEN. Як повідомила співачка, вони не дотягнули до першої річниці всього два тижні, а про розставання вона заявила 14 лютого, коли всі парочки святкують День святого Валентина.

Скріншот з Instagram, Alyona Alyona
Скріншот з Instagram, Alyona Alyona

Артистка зізналася, що ніхто нікому не зраджував і розійшлися вони мирно, залишившись хорошими друзями. Зважитися на такий крок їх спонукала відстань і розлука, далеко один від одного вони все зрозуміли. Олена заявила, що їх любов була і є, але таких сильних почуттів виявилося недостатньо.

"Ніхто й уявити не міг, що відстань і розлука проллють світло на правду. А вона виявилася гіркою, як у найбанальнішому драматичному фільмі: "якщо кохаєш — відпусти". Нам увесь цей час здавалося, що ми все робимо правильно та що в нас все вийде. Без скандалів і розлучень на день/тиждень/місяць, без підводного каміння, без ножів у спину, зрад і так далі", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Фанати підтримали дівчину, їх до глибини зворушила ця новина. Деякі відпустили уїдливі жарти, були і ті, хто зрадів, адже тепер вона знову завидна холостячка.

Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/
Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/

Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/
Коментарі - instagram.com/alyona.alyona.official/

Нагадаємо, Alyona Alyona зізналася, як карає себе за переїдання: "Вирішують це блювотою"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona згадала неприємний досвід закордоном: "Було боляче, я злякалася"

Також портал Знай.uа писав, що владна Alyona Alyona вказала чоловікам на їх місце у відносинах: "Від помаху пальчика жінки..."