Шоу Маска проходить не тільки в нашій країні. На російському каналі показують третій сезон шоу. Цього разу серед детективів - Кіркоров, Тодоренко та інші. Після висловлювань Тодоренко про іксоїдних ногах Ані Лорак, Кіркоров "напав" на колегу.

Про це пишуть в росСМИ. Кіркоров накинувся на Тодоренка, після того, як Регіна стала розмішляти, хто під маскою. Тодоренко заявила:

"Я дивлюся пильно на ноги. Це артистка стоїть в дуже специфічній позиції - трішечки іксом. Так дуже часто стоїть Ані Лорак", - прокоментувала Регіна.

Тодоренко. Фото: YouTube
Тодоренко. Фото: YouTube

Філіп Кіркоров і Регіна Тодоренко обговорювали маску восьминога. Після ускладненого, Кіркоров грубо обрубав Тодоренко:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Ти що, очманіла, я тобі зараз дам! Я зараз тобі по голові дам! Яким Іксом? У Ані Лорак ідеальні ноги!".

Кіркоров. Фото: YouTube
Кіркоров. Фото: YouTube

Відомо, що Філіпа Кіркорова і Ані Лорак пов'язують теплі дружні стосунки. А в 2008 році Кіркоров продюсував пісню Ані Shady Lady, з якою вона поїхала на "Євробачення". Кіркоров є хрещеним дочки Ані Лорак, Софії Налчаджіоглу. Тому не дивно, що він заступився за співачку.

Ані Лорак. Фото: YouTube
Ані Лорак. Фото: YouTube

До слова, Регіна Тодоренко в новому сезоні "Маски" знову здивувала всіх яскравим образом. Цього разу ведуча ніби зійшла з картини Яна Вермеєра «"Дівчина з перловою сережкою".

Нагадаємо, раніше 54-річний Філіп Кіркоров знайшов, як розважитися без телефону в руках

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ектор Хіменес-Браво зізнався, як на нього вплинула пандемія

Також "Знай.uа" писав, що самотній Олександр Пономарьов подарував трьом красуням побачення з собою.