Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Ектор Хіменес-Браво розмістив список 3 гастро-трендів за 2022 рік, який він склав за своїми спостереженнями і виходячи з харчових переваг людей. Пост він доповнив кумедною фотографією, де він постав з келихом мартіні в руці, огірками на очах і маскою на обличчі.

Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво

На думку кулінара, за час пандемії люди все частіше стали звертатися до служб доставок через небажання готувати, а також викликати домашнього шефа для приготування персональної їжі.

"Те, що стало невід'ємною частиною нашого життя — бажання іноді не готувати, але отримати страву ресторанного рівня без зайвих проблем", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також він заявив, що меню в ресторанах доведеться скорочувати через декілька факторів, а продукти будуть в основному сезонні і локальні. Ектор не забув і про свого друга Вова Ярославського, який зовсім недавно повідомив про цікаву колаборацію світу кулінарії та балету.

"Кожен кухар зможе поділитися своїм досвідом і напрацюваннями просто тому, що живе спілкування зараз теж в моді. Ми явно скучили один по одному. Після довгого періоду "виживання" так хочеться просто творити з однодумцями", - повідомив кулінар.

Нагадаємо, спортзал, смачна їжа і улюблений серіал: суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як бере від життя максимум

Як повідомляв Знай.uа, суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво приготував улюблений десерт українців родом з голодного дитинства: "Фу, ніколи..."

Також портал Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво "злив" відео з фіналу "МастерШеф. Битва сезонів" з господарем Міцкевича: "Пава буде до кінця"