Україна злетіла в рейтингу букемекерів після перемоги Аліни Паш на нацвідборі Євробачення. Рейтинг був опублікований на сайті eurovisionworld.com.

Після фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 Україна потрапила до трійки лідерів. Так ймовірність перемоги Аліни Паш оцінюється в вісімнадцять відсотків, а коефіцієнт на перемогу від 3,5 до 7,4, що розуміється як досить ймовірний результат подій. Це другий результат

Аліна Паш, фото Знай.uа
Аліна Паш, фото Знай.uа

Найвірогіднішим переможцем Євробачення 2022 є колектив з Італії Mahmood & Blanco. Імовірність їх перемоги оцінюють у вісімнадцять відсотків. Коефіцієнти на перемогу різні контори від 3,5 до 4.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що 12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

Аліна Паш, фото з Instagram
Аліна Паш, фото з Instagram

Нагадаємо, що суддів нацвідбору Євробачення запідозрили в необ'єктивності до співачки Роксолани- "повелися на стиль Go_A"

Також портал Знай.uа повідомляв, що wellboy розповів, навіщо сів на дівчат на нацвідборі Євробачення: "використовував ДЕКОРАТИВНЕ"

Також портал Знай.uа повідомляв, що "Суспільне" не підписуватимуть контракт з Аліною Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022: чекають доказів від Держприкордонслужби. Олег Псюк впевнений у тому, що Kalush завоював більшість глядацьких симпатій