Стало відомо про те, що крапку в скандалі з можливою представницею України на пісенному конкурсі Євробаченні-2022 поставить Держприкордонслужба.

Про це стало відомо після офіційної заяви "Суспільне", де сказано, що вони самі попросили особисто перевірити документи, які їм надала команда Аліни Паш на справжність.

"У зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливе підроблення наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, суспільний мовник звертається до ДПСУ і просить підтвердити або спростувати факт підробки документа державної служби" - йдеться в повідомленні під постом.

При цьому, підписувати контракт про участь Аліни Паш на конкурсі не будуть аж до моменту, поки ця інформація не буде підтверджена. У випадки, якщо документ виявиться підробленим, результат буде анульований, і почнуться переговори з учасниками, які посіли друге місце на Національному відборі - Kalush Orchestra.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Суспільне" вже зверталися до Держприкордонслужби за інформацією, але, отримали відмову, так як ці дані є конфіденційними. Після цього команда артистки надала довідку про те, що в'їзд до Криму був здійснений через український пункт пропуску, а не через територію Російської Федерації. У разі, якщо ця довідка виявиться підробленою, Аліна буде дискваліфікована.

До слова, після перемоги артистки на національному відборі букмекери підняли Україну на другу сходинку, тим самим оцінивши її шанси на перемогу.

Нагадаємо, що суддів нацвідбору Євробачення запідозрили в необ'єктивності до співачки Роксолани- "повелися на стиль Go_A"

Раніше повідомлялося, що золіст групи Kalush розповів Каті Осадчій, чому подає до суду на організаторів Нацвідбору

Також, Wellboy розповів, навіщо сів на дівчат на нацвідборі Євробачення: "використовував ДЕКОРАТИВНЕ"