Дівчина модель, яка була однією з кандидаток на серце відомого "холостяка" Тіматі" Адель Вейгель похвалилася шикарними формами.

У своєму Instagram Адель виставила спокусливе фото. Відомою красуня стала після участі у шоу "Холостяк".

Відомо, що кралечка була однією з претенденток на серце відомого співака Тіматі. Красуня зробила селфі, лежачи на ліжку, та підкорила серця шанувальників.

Адель Вейгель . Фото: Instagram
Адель Вейгель . Фото: Instagram

Брюнетка, прикрившись ковдрою, виставила на огляд лише одну приємну округлість - свою попу. Очевидно перед фото красуня вирішила повністю оголитися.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Адель у шоу дійшла до півфіналу, а потім вирішила залишити проєкт. Її зухвалістю захоплюються.

Глядачі захоплювалися зухвалістю та красою учасниці. Репер у результаті вибрав Катерину Сафарову. Проте хіба після такого фото він залишиться байдужим? не думаю.

Адель Вейгель . Фото: Instagram
Адель Вейгель . Фото: Instagram

Модель Адель дійшла до півфіналу, але несподівано залишила проєкт, заявивши, що не відчуває взаємності та належної уваги з боку репера.

Декілька днів по тому дівчина у сторіс свого мікроблогу в Instagram опублікувала фото з новим світлим кольором волосся. Вона стала схожа на колишню дівчину Тіматі. Видно, дівчину заділо те, що співак приділяв їй мало уваги.

Нагадаємо, раніше Костянтин Меладзе "поскаржився" на Віру Брежнєву.

Як повідомляв портал "Знай.ua", директор ферми ледь не вкляк, перебравши обов'язки дружини на "Хата на тата".

Також "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом на День всіх закоханих - не дотягнули до річниці два тижні.