Композитор і автор текстів Костянтин Меладзе привітав свою кохану дружину, Віру Брежнєву з днем Закоханих.

Відео оприлюднили у пабліку Instagram.Костянтин виконав свою пісню, яка була колись безперечним хітом "Салют, Вера!". Композитор грав на роялі, коли у залу увійшла його дружина, тендітна білосніжна Віра Брежнєва.

Вона підійшла до свого чоловіка і обійняла його за плечі. Погладила, поки він жалісно виводив ноти, та поцілувала у лисину.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram

Поки Костянтин співав, Віра походжала біля рояля. Вона з любов'ю дивилася на свого чоловіка, який для неї написав цю пісню, коли вони були молоді та красиві. Щоправда, співачка й досі у розквіті сил. А от Костянтин вже трохи здав.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цього не могли не помітити фанати, проте у коментарях, пролили сльози від зворушливості моменту.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе. Фото: Instagram

Після виконання пісні, Костянтин встав та поцілував красуню. Віра була одягнена у білу сукню, яка вигідно підкреслювала її фігуру. Костянтин одягнув класичний костюм.

Від неймовірних емоцій мало хто втримався. Уявляючи, що вони своє кохання пронесли крізь сварки, непорозуміння та негаразди. Сало хто бачив таке, а тим паче пережив.

"Це, звичайно, так зворушливо, що сил немає. Любов варто того, щоб чекати так само це красиво і зворушливо…", "нехай у кожної жінки буде такий чоловік, на якого ми дивитимемося з таким захопленням від виявленої любові до нас", "Це просто чарівно, кохання яке заворожує", "Таке не часто побачиш", - написали у коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше дует 2tone після феєрії на "Голос країни-12" влаштували гульбу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Алекс Топольський заговорив про втрату коханої людини прямо перед прем'єрою

Також "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва вирішила "підмазатися" до доньки Меладзе після "Голос країни-12".