Відомо, що Настя Каменських обожнює робити фото та селфі, щоб потім і самій тішитися своєю красою, і шанувальників підбадьорювати.

Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram красуня показала вже відомий кадр з відпочинку, з задертою прозорою майкою. Дівчина чесно зізналася, що тиждень був забитий, що не мала часу робити селфі та фото.

"Тиждень настільки був сповнений справ, що навіть немає часу зробити нові фотки, тому заряджаю себе теплими старенькими відпускними", - написала співачка.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Також Настя запросила всіх на спільне святкування дня усіх Закоханих у Одесу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Заодно пильно спостерігаю, чи всі хто завтра в Одесі прийдуть разом зі мною святкувати День любові. Чекаю вас! Буде яскраво, феєрично і сексуально!", - зазначила дівчина.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Настя Каменських слідкує за своєю фігурою. Вона правильно харчується, займається фізичними вправами. Тому й не дивно, що фігура у кралечки - просто шикарна. Дівчина підняла прозору майку, під якою маленькі трикутнички бікіні. Вигляд красуня амє неймовірний.

Але не всі схвалюють такі фото. Невідомо для чого Настя, яка має популярність як співачка виставляє свої оголені, або напівоголені фото. Чим вона собі пояснює такі прояви відкритості. Мабуть, просто бажанням сподобатися, залучити дедалі більше шанувальників.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Красуні немає чого соромитися, вона має вигляд на відмінно, ніби лялечка, проте для когось це видається надто вульгарним та грубим.

"Настя Фастів із тобою", "Настя – найкраща мотивашка!", "Що за горіхи", "На Одесу не схоже)", "Обов'язково сосиски показувати?", "Полу роздягнених зірок повний інстаграм, невже зіркам більше нічого розповісти і показати?", - відповіли на фото коментатори.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова вхопилася за чоловіка-красеня з пишними вусами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських знову стала нареченою, сльози на очах

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських потягнулася до сонця в одних плавках, поки Потапа немає поруч