Настя Каменських розкрила секрет своєї весільної сукні. Відповідний пост з'явився на її офіційній YouTube-сторінці.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram або на YouTube. На даний момент на її соцмережу підписано 5,3 мільйона чоловік, а також на блог у відеохостингу - 1,47 мільйонів.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

У травні 2019 року Настя Каменських вийшла заміж за свого партнера по сцені Олексія Потапенка, відомого під псевдонімом Потап. Сама співачка вирішила розкрити подробиці підготовки до свого весілля.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомила Настя Каменських вона довго вибирала сукню і зупинилася на марці Galia Lahav.

"Коли ти одягаєш свій наряд, Це плаття. Ти сто відсотків розумієш, що саме цю сукню ти одягнеш, коли будеш йти під вінець", - повідомила вона.

Каменських зазначила, що дане плаття використовувалося в кліпі на пісню "Почуття" і спогади нахлинули на неї.

Настя Каменских. Фото: YouTube
Настя Каменских. Фото: YouTube

"Цей день пролетів як мить і у мене було стільки прекрасного", - зазначила вона.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Нагадавши, Аллу Пугачову обізвала " селом "відома співачка - Максима Галкіна це розлютить:"хоча і живе в замку".

Також портал Знай.uа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі. Російський блогер прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі аерпоорта. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.