Злата Огнєвіч розповіла історію з дитинства, коли вона визначилася бути співачкою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні шоу "Холостячка".

13 лютого Злата Огнєвіч опублікувала пост в Instagram, де показала фотографію з київського готелю. У підписі до знімка вона зазначила, що в 10 років давала перше в житті інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"У 10 років я потрапила на радіо 📻 на перше у своєму житті інтерв'ю! Це було в Сімферополі, в період вокальних конкурсів. Питання були круті і настільки серйозні, що мій мозок 🧠 буквально закипав від них )) але ось одне з питань я пам'ятаю досі. Ведучий запитав: "співати, щоб жити, або жити, щоб співати?"Над відповіддю я навіть і не замислювалася 🤍 як ви думаєте, що я відповіла тоді ведучому? 🙌 🏾 ",- повідомила вона.

Нагадаємо, дочка Олени Кравець вийшла з тіні знаменитої мами і виступила на корпоративі "Квартал 95": "це була її ідея"

Крім цього, Знай.ua писав, що Mеlovin "вдало" відгуляв 26-річчя улюбленця Насті Приходько-Машуковському довелося викликати лікаря: "добре хоч живі"

Також Знай повідомляв, розсунула ноги і обхопила його руками: учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, як працює мовою.