Володимир Дантес заспівав знамениту пісню Євгенії Власової, вона відреагувала. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах.

Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот

На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

14 лютого Володимир Дантес опублікував відеозапис зі свого концерту, на якому виконав знамениту пісню Юлії Власової "вітер надії". За його власними словами, він був першим, кому дозволила виконувати українська співачка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Взагалі кавер народився за одну репетицію. Я чомусь відразу знав, що в моєму виконанні він повинен бути трохи важче", - повідомив він.

Проте шанувальники запідозрили, що Дантес вкрав гітарний риф групи Metallica.

"Я з перших нот офігів від того, що Вова вирішив зробити кавер на пісню One групи Metallica. Там початок такий самий.А виявилося, що це вітер надії))) добре вийшло в такому аранжуванні 👍"; "Риф Металіки? Збіг? Або падіння сов?",- зазначають вони.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва підкорила фанатів поглядом хижачки і зізналася, що її надихає: "а ще більше-гонорар"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес зібрався покинути Надю Дорофєєву перед Днем Валентина: "не скоро побачите"

Також портал Знай.uа писав, що Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Ною, що про * бал"