Ані Лорак презентувала спільний кліп з російським репером Артемом Качором. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Нещодавно Артем Качер і Ані Лорак випустили спільний трек "Материк", який з перших днів почав з'являтися в чартах і впевнено триматися серед найпопулярніших композицій. При цьому презентація кліпу була призначена на День святого Валентина 14 лютого.

Співачка не обдурила і закликала всіх шанувальників дивитися кліп, де вона поруч з відомим репером пристрасно обіймається.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зі святом! Довгоочікувана прем'єра🔥 Наше спільне відео з @artemkacher на пісню "Материк" вже на YouTube📹 іноді буває складно розібратися в почуттях ... як ви розумієте, що любов перетворилася на звичку?",- повідомила вона.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку - ні позаігравать, ні купуватися.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - нестаріюча класика.