Анна Трінчер вирішила похвалитися змінами в зовнішності. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Трінчер має багато шанувальників, тому вона часто ділиться з ними новими фотографіями або цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежать 1.6 мільйона чоловік. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

6 січня співачка зробила пластичну операцію зі збільшення грудей в одній з київських приватних клінік. Як зізналася дівчина Каті Осадчої її новий розмір 2,5 і вона шкодує, що не зробила більше.

14 лютого знаменитість опубилковала відеозапис, в якому показала реакції своєї бабусі на нові груди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Вперше показують свої груди бабусі", - підписала вона своє відео.

На записі можна побачити здивування літньої людини. Незважаючи на те, що жінка вважала зміни красивими, вона все ж занепокоїлася станом внучки.

"Свята Мадонна, допоможи", - повідомила вона.

Нагадавши, лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку-ні позаігравать, ні купуватися

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер вийшла з - під наркозу з новими великими грудьми-сама повірити не може: "підняла, молодець"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку - ні позаігравать, ні купуватися.