Кім Кардашьян підняла температуру, коли вона роздяглася для знімка на День святого Валентина, незважаючи на те, що колишній чоловік Каньє Уест назвав її нову любов Піта Девідсона «придурком».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашьян продемонструвала свою приголомшливу фігуру в міні-стрінгах після романтичних побачень з бойфрендом Пітом Девідсоном після драми Каньє Уеста.

41-річна дівчина вразила шанувальників, продемонструвавши свою сенсаційну фігуру в чорній нижній білизні зі своєї лінії SKIMS.

Зірка "Сімейство Кардашьян" дивилася в камери, тримаючи над головою велику чорну коробку у формі серця з написом "SKIMS".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кім поділився другим знімком зі своїми 285 мільйонами підписників в Instagram, демонструючи свою підтягнуту статуру, коли вона позувала навпочіпки в іншому крихітному комплекті нижньої білизни.

На цей раз зірка реаліті-шоу була помічена в рожевій білизні, коли вона прибрала свої темні прямі локони за плече, тримаючи в руках чорний повітряна куля у формі серця.

Вона написала до фотографій: "з Днем святого Валентина".

Кім здавалася в хорошому настрої, коли вона підняла спеку для зухвалих знімків, незважаючи на те, що її колишній чоловік Каньє Уест поділився шокуючими просторікуваннями на своїй сторінці в соціальній мережі.

Повідомляється, що Кім зустрічається з коміком з жовтня 2021 року, і, схоже, репер не схвалює цей роман.

Каньє затаврував Піта "придурком" в просторікуванні з 13 постів, в якому він поклявся, що коміку ніколи не дозволять зустрітися з його дітьми.

Нагадаємо, що Кім Кардашяьн зізналася, чому розлучилася в Каньє Вестом.