Популярна українська співачка, телеведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська розкрила шанувальникам кілька фактів про свого чоловіка і поділилася серією милих знімків. Відповідну публікацію зірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Цибульська поділилася серією ніжних знімків, на яких позує в обіймах свого чоловіка і разом з тим вирішила розповісти кілька цікавих і милих фактів про коханого.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"1. Між рибою і куркою вибере кицьку. ⠀⠀⠀⠀
2. Краще за мене грає на фортепіано.⠀⠀
3. Зачав і народив сина разом зі мною.⠀⠀
4. Губить блокноти.⠀⠀⠀⠀
5. Дає читати свій директ. Не дає з'їсти його салат.⠀⠀⠀
6. На відміну від мене пам'ятає всі важливі дати.
7. Прийняв в подарунок від мене сакуру (яку я купила за космічні гроші) і розцвіла тупо черешнею. І повірив що це сакура", - написала співачка.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Оля Цибульська зізналася, що в їхніх стосунках не завжди все ідеально, але їхні почуття справжнісінькі і щирі.

"Іноді хочеться задушити, пальнути, влаштувати шторм. Розлучитися - ніколи", - зізналася зірка.

Раніше Знай писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська не змогла стримати своїх почуттів: "Краще знати відповідь, ніж мучитися здогадками".

Також ми писали, Віталій Козловський зізнався, яку суму повинен Ігорю Кондратюку: сотні тисяч доларів все-таки доведеться віддати.

Нагадаємо, Дзідзьо перетворився на справжнього "бога кохання" і показав, що втратила Slavia: "Прекрасно". Артист з'явився в несподіваному образі і здивував своїх шанувальників.