Зірки "Дизель шоу" поділилися найромантичнішими пропозиціями зі свого життя. Зокрема, стало відомо як пропозицію руки і серця отримала Яна Глущенко, а Вікторія Булітко поділилася цікавою історією з дитинства. Про це йдеться на сторінці dizelstudio в instagram.

"У гримерці, на площі і на підлозі з картоном: яка пропозиція стала найромантичнішою в команді "дизелів"", - йдеться в підписі до публікації.

Скрін, Instagram Яна Глущенко
Скрін, Instagram Яна Глущенко

Яна Глущенко отримала пропозицію руки і серця від свого чоловіка Олега всього через місяць, проте відповідь дала не відразу.

"Це було на гастролях у Вінниці. У перерві між номерами він покликав мене в гримерку, закрив двері, став на коліно і зробив мені пропозицію", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Яна Глущенко зізналася, що відразу погодиться не зважилася, проте трохи подумавши відповіла йому взаємністю і не пошкодувала.

Вікторія Булітко свого часу відмовила хлопцеві на очах у публіки. Вона розповіла, що в 10-11 років її відправили в Дитячий табір, де вона познайомилася з хлопчиком. Він подобався багатьом дівчаткам, але був трохи хуліганом. Одного разу Вікторія пішла з ним в місцевий кінотеатр, і хлопчик подарував їй троянду. Вона повернула йому квітку і у всіх на очах відмовила йому.

"Я демонстративно повернула йому цю троянду! Мовляв, з бандитами я зустрічатися не буду, — ще більше сміється актриса. - Я не знаю, що зі мною тоді було. Адже він мені теж подобався! Але тоді я вчинила ось так", - поділилася Булітко.

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала "справжнє" обличчя: "Якщо до мене звикнути, то я норм"

Також ми писали, Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" побачив спільне майбутнє з Лілією Ребрик: "Це ціле життя".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов несподівано схилив коліно перед Лілією Ребрик:"сльози на моменті". На офіційній сторінці Дизель Студіо опублікували кілька інтригуючих знімків