Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка також є дружиною Володимира Дантеса, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва показала, яку неймовірну роботу виконали її піарники, звичайно, не без її участі. На великих екранах відомого торгового центру Gulliver, практично в центрі столиці, а також біля готелю Hilton, розмістили рекламні ролики і постери з її новою піснею "Raznotsvetnaya", прем'єра якої відбудеться 16 лютого. Таким чином співачка нагадала своїм слухачам про важливу для неї подію.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

У кадрі можна побачити, як зворушливо і щиро радіє артистка, буквально вистрибуючи зі штанів. Реклама дійсно виглядає вражаюче і не помітити її може тільки незрячий.

"Наповнюю місто любов'ю 💙 Тепер ваша черга!" - написала Дорофєєва в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Шанувальники артистки оцінили її підготовленість до прем'єри і заявили, що дуже чекають цього "долоносного" дня.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Дорофєєва зізналася в напружених стосунках з Потапом через суддівство на "Голос країни-12": "Не так, як у минулому..."

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва зробила це з мумій тролем, а не з Дантесом: виконала мрію дитинства

Також портал Знай.uа писав, що Вова Дантес заступився за Надю Дорофєєву через звинувачення на її адресу: "Якщо ще хоч раз..."