Надя Дорофєєва запросила своїх шанувальників на романтичні побачення. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи" Время и Стекло " Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

11 лютого Дорофєєва опублікувала фотографію в соціальній мережі. На ній вона сидить на підлозі і тримає в руках попкорн. Співачка закликала свою аудиторію сходити в кіно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Опаааа!! Відсьогодні чекаю на Вас на найромантичніших побаченнях у кінотеатрах @multiplex_official ! Приходьте цілуватися, наповнюватися любов'ю і дивитися тизер кліпу #raznotsvetnaya на великому екрані☺❤️", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Реально?"; "Якщо тизер кліпу різнобарвна, то вилітаю", - повідомляють вони.

Відзначимо, що Різнобарвна - це нова пісня надії Дорофєєвої, реліз якої запланований 18 лютого. Дівчина підготувала своїм шанувальникам кліп на свій сингл.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва підкорила фанатів поглядом хижачки і зізналася, що її надихає: "а ще більше-гонорар"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес зібрався покинути Надю Дорофєєву перед Днем Валентина: "не скоро побачите"

Також портал Знай.uа писав, що Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Ною, що про * бал"