14 лютого всі закоханих святкують День святого Валентина. Цей день заведено проводити зі своєю другою половинкою і обмінюватися романтичними подарунками, і звичайно ж головна закохана пара українського шоу-бізнесу не стала винятком.

Так, Настя Каменських показала, як її коханий чоловік Потап привітав її з Днем святого Валентина. Щасливим знімком українська зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить 5.4 мільйона чоловік.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

По фото видно, що Потап вирішив привітати свою кохану Настю Каменських з самого ранку. Він приготував для неї величезний букет червоних тюльпанів і багато кульок у вигляді сердечок. На знімку Каменських позувала ще в ліжечка у своїй затишній піжамці і виглядала дуже щасливою. А як вона привітала з цим романтичним святом свого коханого Каменських вирішила не розповідати.
Віддані фанатам Насті Каменських дуже сподобалося її фото, тому почали залишати для неї десятки компліментів.
"Красуня, від щирого серця бажаю тобі, завжди бути коханою😙", " Настуся, ви з Потапом шикарна пара!!!🔥 😘 ", "Милота яка❤️", "вауууу❤️🔥", "Приємності це супер!!!❤ ️ ", "Дуже дуже приємно дивитися на такі фотографії розумниця", "😍Вауууу", — зазначили користувачі мережі.

Нагадавши, Настя Каменських несподівано змінила стать, слідом за Андрієм Данилком: як красуня виглядає з бородою. У мережі показали, як могли б виглядати зірки, якби змінили стать

Раніше Знай писав, Настя Каменських задерла майчку, згадуючи гарячу відпустку: "Феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Також Знай повідомляв, Настя Каменських потягнулася до сонця в одних плавках, поки Потапа немає поруч: "сховай целюліт, дитинко"