Зірка "1+1" Лідія Таран, часто публікує цікаві фото та відео, а також ділиться своїми думками з шанувальниками.

Цього разу Лідія Таран на своїй сторінці у Instagram показала нарешті свого "Валентина". Щоправда, він був абсолютно чорного кольору, і схожим всього лише на чоловічий манекен у костюмі.

Лідія Таран. Фото: Instagram
Лідія Таран. Фото: Instagram

Напівжартівливе фото красуня розмістила не просто так. Вона написала зворушливий допис про те, як їй нарешті хочеться мати свого Валентина. Звісно дівчина уточнила, що не в імені справа, а у присутності плеча. Допис Лідія присвятила дню Закоханих.

"У День святого Валентина дуже гостро стоїть питання стіни. Захотілось написати вам свої роздуми про стіну, ну ту саме, за якою", - розпочала красуня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лідія Таран. Фото: Instagram
Лідія Таран. Фото: Instagram

Вона зізналася, що у тривожний час як і багато українців не почуває себе у безпеці. Тому їй хотілося б мати людину, яка б розділила її світ. Лідія не хоче, щоб це був хтось схожий на "стіну", маючи на увазі захисник, адже тоді б їй прийшлося виштовхувати його на війноньку.

"Я би виштовхала його на війноньку. Та він би й сам пішов, якщо він захисник", - зізнається Лідія.

Також вона поміркувала над тим, ким вона є і чи достатньо однієї "стіни" і прийшла до висновку, що вона сама і є тією несучою конструкцією, на якій усе тримається. А "Валентин" їй потрібен такий, щоб ділив та наповнював змістом її "кімнату". Дівчина зазначила, що не про будову йдеться, а про душу.

"Я всім бажаю зараз Валентина - захисника і собі, під яким би іменем він не з’явився. Ні, хай не буде стіною, за якою треба ховатися від світу. Хай буде Хай буде частиною твого світу. Дуже красивого світу, який ви наповните любов’ю разом!"

Лідія Таран. Фото: Instagram
Лідія Таран. Фото: Instagram

У коментарях прихильники телеведучої побажали їй зустріти того "Валентина" якого вона собі намріяла:

" Намагаюся тінь розпізнати)", "Чудовий, змістовний пост", "Бажаю Вам в цей день забажати Валентина і щоб він був таким, яким Ви його забажали", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Квентін Тарантіно стане татусем вдруге на два роки, що відомо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва влаштувала гарячі танці з Дашею Кубик і Червоненко.

Також "Знай.ua" писав, що Надія Мейхер з "ВІА Гра" стривожила дивним зізнанням.