Відома українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася ефектним фото з Олександром Стояновим і побажала всім миру.

Катерина Кухар має багато шанувальників, тому часто радує їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй станиці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 330 тисяч осіб.
Цього разу балерина вирішила поділитися знімком разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. На фото Кухар позує в ефектній червоній сукні трохи відвівши свій погляд в сторону. За її спиною стоїть Стоянов, який також позує дивлячись убік в стильному смокінгу.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

"Коли він сказав, що любить тебе з усіма твоїми недоліками, а ти не знала "що вони у тебе є" ... 😂 🙈 Коханий Олександр Стоянов, спасибі тобі, що ніколи не бачиш моїх недоліків і даруєш мені крила!💓 P.S. всіх зі святом! Миру! І нехай ваші серця відчувають любов в кожну секунду життя!",- зазначила Кухар.

Нагадавши, Катерина Кухар з "Танців з зірками" зустріла свої 40 років з величезним полегшенням: "не такі ви і страшні". Як заявила Катерина Кухар, її зовсім не лякає ця цифра.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше Знай писав, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася проблемою, серце розбите: "як пояснити дитині". Українська балерина розповіла про проблеми своїх підопічних

Також Знай повідомляв, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла, які витівки дозволяє собі під час виступів: "це ніколи не зрозуміло глядачеві"