Юрій Горбунов показав те, як його сина привітали з Днем святого Валентина. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі телеведучого.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

14 лютого телеведучий опублікував фотографію валентинок, які надарували його чотирирічному синові Івану.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Перші Іванові листівки до Дня Святого Валентина!! Мі мі мі😇😇😇😇🙏🙏🙏❤️❤️❤️", - повідомив він.

Фолловери засипали даний пост безліччю позитивних коментарів.

"Так не добре робити!! Показувати всім не свої листівки😮"; " клас як це круто))"; "😂 😂 😂 прикольно, який красунчик", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Горбунов не проти.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Катя Осадча не дочекалася 14 лютого, щоб влаштувати "дику" романтику з Горбуновим: "класика". На річницю стосунків з чоловіком Катерина Осадча вирушила до Парижа. Телеведуча зазначає, що найбільше сумувала за цим містом і назвала його другим рідним містом.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова розповіла, як розлучилася з Добриніним в аеропорту.