Один із солістів Kalush Тимофій Музичук був помічений в Москві. Фотографія з'явилася на телеграм-портал Євробачення Україна.

12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

При цьому саму Аліну Паш не хотіли пускати. Справа в тому, що співачка в 2015 році відвідувала Російську Федерацію, а також через Москву літала на Кримський півострів, що заборонено робити правилами Нацвідбору.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згодом з'явилася інформація, що головний конкурент Аліни Паш колектив Kalush робив подібне. У мережі з'явилася фотографія Тимофія Музичука на тлі Червоної площі в Москві. Передбачається, що він перебував там також у 2015 році.

Сам Музичук підтвердив, що був у Росії, однак у далекому 2013 році, а після 2014 не відвідував територію Російської Федерації.

"У 2013 році я дійсно був в Росії на концерті Михайла Поплавського як масовка просто плескав, не виступав і в цьому році виступав в Краснодарі", - повідомив він.

Нагадаємо, що Україну можуть дискваліфікувати з Євробачення-2022 після скандалу з Аліною Паш: історія з Maruv повторюється

Раніше повідомлялося, що Kalush надали нові докази фальсифікації на Нацвідборі на Євробачення-2022

Також, Євробачення-2022: Нацвідбір підвищив шанси України на перемогу в конкурсі-головні конкуренти Аліни Паш