Колишня дружина відомого українського продюсера та репера Потапа та мати їхнього спільного сина, Ірина Горова, активно веде аккаунт у соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого та творчого життя. Там на жінку підписані понад 140 тисяч читачів.

Цього разу вона звернулася до українців із закликом зберігати спокій, не зважаючи на потік суперечливої інформації в мережі щодо можливого нападу військ РФ.

Скрін, Instagram Ірина Горова
Скрін, Instagram Ірина Горова

«Друзі, сьогодні я до вас знову з любов’ю! Але – з іншого боку. Зараз в інфополі вирує велика кількість маніпулятивних повідомлень та всіляких новин, в якому багатьом досить важко зберігати спокій та ясну голову. Як СЕО та співзасновниця української компанії @mozgi_group хочу наголосити, що ми усією командою залишаємося в Україні, на своїх місцях, та продовжуємо активно працювати, творити та створювати. Адже у стані страху немає розвитку, а саме розвиток найважливіший для креативних людей та талантів, які рухають індустрію вперед", - впевнена Горова.

"Ми дуже любимо Україну та маємо бажання рости й розвиватися саме тут – створювати локальний продукт і популяризувати його на міжнародному рівні», - написала вона під знімками.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скрін, Instagram Ірина Горова
Скрін, Instagram Ірина Горова

Вона додала, що вся команда вважає Україну своїм домом, тому продовжить творити історію на Батьківщині.

«Ірина, ось дякую вам за пост! Зараз багато людей перебувають у стані страху і паніки і якби всі представники шоу-бізнесу звернулися з такими постами до жителів України, багатьом людям це допомогло б хоч трохи заспокоїтися і вірити в те, що все у нас буде добре!», «У темні часи найкраще видно світлих людей», - пишуть у коментарях читачі сторінки.

Нагадаємо, що Потап такого більше не побачить: Горова в солодкій сукні змусила чоловіків повірити в новорічну казку

Раніше повідомлялося, що Каменських так не зможе? Ірина Горова зробила те, що їй добре вдається і без Потапа

Також, колишня Потапа Ірина Горова проговорилася перед Надею Дорофєєвою: "У нього був великий..."