Відомий комік "Кварталу 95", та переможець шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, відверто поговорив про свої почуття в ефірі програми "Слава+".

Еллерт зізнається, що після розлучення з Ксенією схуд на 10 кілограмів, та багато чого усвідомив. Слава Дьомін розпитував у Олександра про плани та майбутні кроки коміка.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Олександр відверто розповів, що зараз у стосунках з Ксенією Мішиною пауза, як і у творчому житті коміка. Проте він заявив, що буде намагатиметься зробити все можливе, щоб налагодити їх і бути разом.

Еллерт розповів, що важко переживав розлучення, останні пів року схуд на 10 кілограмів і багато чого усвідомив.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Слава Дьомін та Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Слава Дьомін та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

"Своїм усвідомленням я буду намагатися зробити так, щоб все налагодити", - заявив Олександр, коли Слава його намагався випитати, які помилки він допустив у стосунках з Ксенією. Якщо узагальнено, то Олександр багато ревнував та вимагав до себе увагу, а це в більшості випадків веде до нервозності у стосунках, та розірванню їх.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Також Олександр запевнив Славу, що у них з Ксенією є почуття один до одного, а тому все можна виправити.

"Ми треті стосунки не записуємо до списку "були", не викреслюємо. Все буде добре, я впевнений у цьому. Я не стверджую, що у нас 100% стосунки і все налагодиться. Я в це вірю і спробую зробити все, щоб усе налагодилося. Я впевнений, що у нас обох є почуття одне до одного", - заявив Олександр.

Повне інтерв'ю можна подивитися ниже:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ксенія Мішина зізналася, чому ніколи не отримувала валентинки від коханих.

Також "Знай.ua" писав, що Мішина показала, як про неї піклується учасник "Холостячки" після розставання з Еллертом.