Відома українська рестораторка та суддя шоу "МастерШеф.Битва сезонів" Ольга Мартиновська відправилася на відпочинок у гори, але так захопилася катанням на лижах, що тепер ледь може стати з ліжка.

Про це Ольга Мартиновська розповіла на своїй сторінці у соцмережі Instagram у розділі stories. Вона зізналася, що так захопилася красою гір, що не змогла втриматися від катання на лижах. Однак, довга перерва дала свої результати, тому Мартиновська сильно забилася.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

"Я накаталася так... Так що не можу встати з ліжка. Була щойно на масажі, мене хоч якось розім'яли. Забила собі все: лікті, куприк, спину, лопатку. Я не знаю, як я завтра встану на лижі, як я взагалі встану з ліжка. Знаєш, таке відчуття, коли на море їдеш і в перший день згорів, і тіло все болить", - розповіла вона.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

Однак, такі неприємності у перший день відпочинку не зіпсують Мартиновській відпуску загалом. Вона дуже задоволена, що відправилася все-таки у засніжені гори, і сповна може насолодитися останнім місяцем зими.

"Але, тим не менш, тут так класно. Тут так красиво", - зізналася Ольга Мартиновська.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська залишилася без грошей: "Було дуже дорого, мені довелося"

Раніше Знай писав, суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала справжнє Love is із Вовою Ярославським: "Яка ти смачненька". Ольга Мартиновська відкрила справжні почуття до Вови Ярославського

Також Знай повідомляв, учасниця "МастерШеф. Битва сезонів" осоромилася перед Ектором Хіменесом-Браво, таким не годують: "Схоже на корм для собак". Вибір суддів для багатьох глядачів став цілком очікуваним