Ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка має чимало шанувальників, активно ділиться своїми новими фото та відео, а також цікавими подробицями з життя, на своїй особистій сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Цього разу жінка пустила на свою кухню колегу – Вову Ярославського.

«Love is — коли допускаєш два шефи на одній кухні. Бо по законах партнерства та дружби, подвійна порція сніданку сильніша за будь-які стереотипи», - підписала вона ефектний знімок.

Скрін, Instagram Ольга Мартиновська
Скрін, Instagram Ольга Мартиновська

На фото вона у яскраво-рожевому костюмі та Ярославський у класичній «трійці» позують, міцно тримаючись за руки та весело посміхаючись у кадр.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

«Оля, я вас не впізнала», «Половина точно не впізнала, скоро буде новина, що то якась інша жінка», «Боже, яка ти смачненька», «Так, Оля, і всі повірили, що ви не пара», - пишуть у коментарях до допису прихильники Мартиновської.

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської

«Які ж ви класні разом. Дуже сподіваюсь, що це все насправді, а не піар заради проектів», «Ви по одинці круті. А разом- це вибух, неймовірні», - додають підписники сторінки.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" заінтригувала подробицями про коханого: "Натхненниця того самого...". Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила розповісти кілька цікавинок про себе

Також Знай писав, що суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська поділилася найсокровеннішим: "Хотілося, щоб хтось чекав".

Раніше Знай повідомляв, зірка "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала донечку, яка підросла: "Так швидко...".