Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко привітала українців з Днем єднання зворушливим постом та милими кадрами у вишиванці, якими поділилася на своїй сторінці у соцмережі Іnstagram.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"Сьогодні в день Єднання я хочу підтримати всіх Українців! 💛💙 Я можу сказати, що я зі своєю країною - від народження і до кінця! І я відчуваю ТАКУ силу в своїх словах. чесно? Мені навіть НІЧОГО не страшно! Якщо забрати всі гроші світу, якщо забрати усіх моїх близьких, і навіть якщо забрати життя, мені не страшно 🤷‍♀️Страх - це протилежне почуття любові, тому що коли ми діємо з любові - нам спокійно 🙏", - зізналася вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка Денисенко також вирішила розповісти про історію своєї вишиванки, яку для неї створила українська дизайнерка. Що цікаво, деякі деталі на ній зроблені з рушника, який вишивала своїми руками бабуся Наталки Денисенко. Також у вишиванці використано її мережево, а на спині написані імена всіх її бабусь та прабабусь.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Акторка розповіла, що її бабуся Уляна пережила Голодомор, другу світову війну, концтабір в Німеччині, четверо пологів, та довге життя до 97 років. А її прапрабабуся - розкулачування, її чоловіка забрали до Сибіру за те що вони мали в ті часи "бізнес", а на війні вона втратила двох синів. Іншу прабабусю Денисенко зустрів її дідусь в Білорусії й закохався з першого погляду, після чого привіз до себе в село.

"Історія завжди йде по колу… І чужа влада знову хоче по старому, але енергії світу міняються і жити по-старому неможливо. Неможливо жити в страху, неможливо жити з несправедливістю. Тому що зараз може перемагати тільки любов та справедливість🤍Тому я розумію , і вам нагадую : боятися нічого!!!За кожним з нас стоїть ТАКА сила роду!!! Що можна пережити абсолютно все!!! І навіть більше - можна бути щасливим! Кожен з наших предків хоче, щоб в нас було найкраще життя🙏", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, "Знали таке?": зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко показала техніку виконання бажань - сукня вже є