Популярна українська акторка, 32-річна зірка "Кріпосної" з Чернігова Наталка Денисенко продовжує радувати своїх відданих шанувальників в соціальних мережах. Цього разу акторка вирішила поділитися планами на новорічну ніч, а також одкровеннями про те, як цифри можуть впливати на наше життя.

Також можна помітити, що акторка показала кілька кадрів з нової фотосесії, де Наташа вся в білому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Денисенко в мережі Instagram.

Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram
Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram

"До нового року рівно 10 днів. Подарунки не куплені, але новорічне плаття у мене вже є. І ще сьогодні чарівний день-День зимового сонцестояння, найдовша ніч в році. Цей день ще називають початком астрономічного нового року. Знали таке?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У цей день добре загадувати бажання, адже цей день символ відродження нового і прощання зі старим, навіть сама природа підказує: ніч довга, але день (світло) збільшуватиметься з кожним днем.

Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram
Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram

Я планую трошки прибратися в будинку, викинути старе (якщо знайду що))) і приготувати щось смачненьке, і звичайно ж знайду годинку для себе, записати важливі цілі та бажання.

Вірите в силу таких днів? Я взагалі дуже чутлива людина, але знаю що якщо всередині є віра і впевненість, то навіть сильні енергетичні дні не потрібні. Але сьогодні варто спробувати.", - пише Наталка Денисенко.

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко перетворилася на "Холостячку" з білою трояндою: "З такими чоловіками...".

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали трейлер потужної історії "Довбуш": повстання гуцулів проти поляків у Карпатах.

Знай.uа писав, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла, як тримати себе у формі до Нового року і після: "Спалахи бувають...".