Відома співачка Анна Сєдокова поділилася ефектним фото зі своїм коханим баскетболістом Янісом Тіммою, і розповіла, що для неї означає кохання.

Про це знаменита співачка розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить 5.5 мільйонів осіб.


На опублікованому кадрі співачка в спокусливій червоній сукні лежала на столі, а в той час її коханий ніжно водив трояндою по її тілу. Під цим знімком Анна Сєдокова зізналася, що для неї кохання це не про біль і страждання. Це почуття повинно окриляти і приносити неймовірну радість.

Фото зі сторінки Анни Сєдокової
Фото зі сторінки Анни Сєдокової

"Любов це не тоді, коли боляче. Або коли страждаєш. Єдина правда, коли ти вмієш трансформувати біль в пісні, а пісні в гроші. Це було про мене. Але все одно це не та любов. Любов - це коли ти розквітаєш з кожним днем. Коли кожна випадкова людина помічає, як ти змінилася". - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сєдокова вважає, що любов - це той стан, в якому ти відчуваєш себе по-справжньому щасливою. І коли, Вам добре самим, але разом набагато крутіше.

"Спасибі за твою любов яка безмежна. Я не знаю як стільки почуттів може поміститися навіть в такій великій людині. Люблю тебе, Яніс. Для нас немає меж. І ніколи не буде", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Анна Седокова з дірочками на стегнах і дітьми на руках згадала про колишнього: "хочете секрет довголіття?"

Раніше Знай писав, Анна Седокова поскаржилася на нахабних нянь: "Кляла нас за те, що ми не купили їй квартиру". Українська знаменитість поскаржилася на виховательок своїх дітей

Також Знай повідомляв, Анна Седокова поскаржилася на маленькі " баклажанчики "у чоловіків:" гірше тільки..."