Дружина Віктора Павліка Катерина, успішний блогер. Вона не тільки рекламує товари, але й проводить максимум часу у мережі для своїх фоловерів.

Катерина щаслива зі своїм чоловіком та синочком, і радо ділиться усіма перипетіями життя в Instagram-блозі. Цього разу молода матуся похвалилася своїм синочком Михайликом, якому вже виконалося 8 місяців.

Катерина розповіла про дитинку. Який прикорм вже ввела. Скільки важить хлопчик, та які робить успіхи. Як виявилося дитинка ще не навчилася сидіти, а повзає у дуже крайніх випадках, коли хоче дотягтися до іграшки.

Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram
Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram

Мишко на очах робить успіхи і вже навіть має пінцетне захоплення", - похвалилася Катерина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Швидше всього Катя дуже опікується своєю крихіткою, тому й успіхи не приходять швидко. Адже мами знають, щоб дитина чогось навчилася, слід зробити це бажаним з мінімальним комфортом. Також дівчина написала, що й вставати малеча не поспішає. А важить - 9,5 кг.

Хлопчик у Каті з Віктором виглядає дуже мило. Катерина часто виставляє його фотографії. Шанувальники залюбки слідкують за тим як підростає маленький, та як змінюється Катерина, яка ще зовсім недавно виглядала як школярка.

Катя Реп'яхова з сином. Фото: Instagram
Катя Реп'яхова з сином. Фото: Instagram

Найцікавіше, що розповіла дівчина, це те, що у Мишка вже почали різатись зубки. Це викликає трохи більше турбот та хвилювань, адже в цей період дитина капризує, та часто не знає, чого хоче.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько показала день розпису з чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Репяхова попросила вибачення, коли Віктор Павлік вже сів за байк.

Також "Знай.ua" писав, що Віктор Павлік отримав освідчення в коханні від шанувальниці.