Володимир Дантес. Фото: Instagram
Володимир Дантес. Фото: Instagram
Володимир Дантес. Фото: Instagram

Вова Дантес закликав українців кохати один одного до знемоги

Володимир Дантес розмістив цікаву Insta Stories, в якій підняв дуже актуальну і важливу тему, особливо для молодого покоління. Артист нагадав про важливість контрацепції, яка здатна знизити ризик небажаної вагітності, а також захворювань, що передаються статевим шляхом.

Олексій Резніков. Фото: Youtube
Олексій Резніков. Фото: Youtube

У Міноборони стверджують, що російські війська не покинули кордони України

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що розвідка не зафіксувала відведення російських військ від українських кордонів, незважаючи на нещодавнє повідомлення від влади країни-агресора. Як відомо, зовсім нещодавно представник Міністерства оборони Росії Ігор Конашенков стверджував, що війська їх армії залишають кордони України і нібито повертаються з військових навчань. На доказ громадянам навіть надали відеоролик з танками, які рухаються в місця "дислокації".

Оля Цибульська. Фото: скріншот youtube
Оля Цибульська. Фото: скріншот youtube

Кума Дзідзьо Оля Цибульська знайшла відповідь на паніку серед українців у День єднання

На фоні загрози нападу РФ на Україну, і підтримуючи марафон Зеленського в День єднання, українська співачка Оля Цибульська підтримала передплатників. На своєму Instagram Цибульська вирішила показати на власному прикладі, як не боїться ворога. Фото, на якому зірка позує з букетом жовто-блакитних квітів і у футболці з написом "киця не боїться", з'явилося 16 лютого.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

З 1 березня в Україні переглянуть розмір пенсій - скільки отримають військові, люди з інвалідністю та багатодітні сім'ї

З 1 березня 2022 року в уряді анонсували проведення індексації пенсій. Передбачається підвищити пенсії для військових, також підвищується мінімальна пенсія для осіб, які мають тривалий страховий стаж (30/35 років) і для осіб з інвалідністю i групи, які отримують пенсію в 2300 гривень.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Ані Лорак постала в образі спокусливої "фіфи"

У новій публікації Ані Лорак подякувала численних шанувальників за їх віддачу і за те, що оцінили пісню "Материк", яку вона виконала разом з російським співаком Артемом Качором для його свіжого альбому. Відомо, що прем'єра відбулася на День всіх закоханих, 14 лютого, а на YouTube вже доступний до перегляду видовищний кліп.