Стало відомо про те, що відомий російський блогер Дмитро Пучков опинився в лікарні. Його терміново госпіталізували.

Відомий чоловік під псевдонімом гоблін, і зараз по всій видимості йому належить важкий шлях, так як хвороба тривалий час не відпускає.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він радує шанувальників новими кадрами, а також віщає про все те, що відбувається у нього в житті.

"Як той лось в анекдоті: "Я все п'ю і п'ю, а мені все гірше і гірше". Хвороба другий тиждень не відпускає, прийняв рішення віддатися фахівцям — заліг у лікарню", — написав чоловік під фотографією віконця для пацієнтів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В одній з наступних фотографій він вже зробив селфі на тлі лікарняного ліжка. Варто відзначити, що у нього досить пристойна палата.

У коментарях користувачі почали бажати чоловікові одужання, а також питати в чому ж причина екстреної госпіталізації, однак, відповіді вони поки що не отримали.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що Дмитро дуже рано одружився, на дівчині корейсько-єврейського походження Наташі, з якою став зустрічатися ще зі школи.

У 1980 у них народилася дитина, після чого відносини були оформлені офіційно.

Нагадаємо, що зірка серіалу "День народження Буржуя" Валерій Ніколаєв потрапив в психлікарню після перепалки з співкамерником-облив обличчя окропом

Раніше повідомлялося, що Володимир Жириновський опинився в лікарні після погроз Україні- "уражено 75% легень"

Також, Руслана Писанка, яка веде "Твій день", потрапила в біду, рухатися майже не може