На грузинському фан-акаунті української співачки Тіни Кароль вирішили висловитися з приводу не відбулася представниці України на Євробаченні. Йдеться про Аліну Паш.

Новий пост був опублікований на сторінці фан-аккаунта в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вони є. Регулярно там можна побачити нові або архівні кадри Тіни Кароль, а також рідкісні новини про неї та її творчість.

Цього разу на знімку показали Тіну Кароль і Аліну Паш. Зроблена вона була деякий час назад, і як виявилося, їх багато що з'єднує. У 2019 році вони разом виступили на Дні незалежності України, в самому центрі Києва. Тіна заспівала гімн України, а ось Аліна зачитала власну версію в стилі реп.

А влітку 2021 року вийшла їх спільна пісня, яка мала великий успіх.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це дивовижна дівчина, справжній відданий і патріот своєї країни! Шкода, що люди люблять її цією любов'ю і талантом, ❤️ Аліна заслуговує перемоги, любити свою країну і цінувати патріотичних людей, така людина буває рідко! Ти для мене переможець! ✊ 🏻 🇺 🇦 🇺 🇦 "- йдеться в повідомленні під постом на фан-акаунті.

Варто відзначити, що Аліна Паш виграла національний відбір на Євробачення-2022, і повинна була представляти країну на конкурсі. Однак, їй довелося відмовитися від конкурсу, так як її відвідування Криму в 2015 році вилилося в скандал. Вона не змогла довести мовнику, що в'їжджала туди саме через територію України. А після підробленої довідки "Суспільне" також прийняли рішення дискваліфікувати артистку.

У п'ятницю, 18 лютого буде вирішена доля участі України на конкурсі.

Нагадаємо, що Тіна Кароль з бездонним декольте на фіналі Нацвідбору показала, на що здатна

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль розповіла про чоловіка, який допоміг стати "хуліганкою"

Також, суддів нацвідбору Євробачення запідозрили в необ'єктивності до співачки Роксолани.