Стало відомо про те, що Аліна Паш відмовилася від участі в пісенному конкурсі на Євробаченні. Всьому виною скандал, який вибухнув після Національного відбору.

Про це артистка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Після Національного відбору, на якому дівчина здобула перемогу, всі старанно почали обговорювати, чи не порушує ніяких законів артистка.

"Я громадянка України, я дотримуюся законів України, намагаюся нести традиції і цінності України в світ. У що вилилася ця історія – це зовсім не те, що я закладала в свою пісню" - йдеться в повідомленні артистки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка стверджує, що вона артистка, а не політик, і у неї немає цілої армії підтримки, які змогли б протистояти всьому тиску і атаці, що на неї вилилися.

"Я не хочу цієї віртуальної війни і хейта. Головна війна зараз - це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути в цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені дуже шкода" - продовжила Аліна Паш.

Незабаром вони зв'яжуться з мовником, і підпишуть всі необхідні документи. Окремо співачка подякувала всім, хто підтримував її останні кілька днів, а також тим, хто перейнявся її конкурсною композицією.

Хто тепер представить країну на конкурсі - невідомо. Дане рішення буде прийнято в п'ятницю, 18 лютого. Найімовірніше місце Аліни Паш займуть конкурсанти, що посіли друге місце - Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що Аліна Паш не зможе довести, що перетинала кордон України законно: дані Держприкордонслужби зберігаються лише 5 років

Раніше повідомлялося, що скандал нацвідбору "Євробачення-2022" триває: слідом за Аліною Паш соліста Kalush помітили в Москві

Також, Євробачення-2022: Держприкордонслужба не видавала довідку Аліні Паш про законний перетин кордону