Відома українська синоптик Наталка Діденко не змогла оминути увагою фінал національного відбору на конкурс «Євробачення-2022». Свою думку з приводу дійства вона висловила на своїй особистій сторінці у соцмережі Facebook.

«Мільйон років не дивилася телевізійні шоу, як політичні, так і розважальні. Сьогодні подивилася. Відбір на Євробачення. Сто років всі на нього плюються і всі ці сто років все одно дивляться. Або хоча б цікавляться перемогами, скандалами і хто там з наших буде виступати чи виступає. Я думаю, що цей інтерес до подібних конкурсів чи шоу викликаний далеко не музичними смаками, чия пісня краща, чий представник яскравіший, фріковіший, епатажніший, чиє шоу потужніше та яскравіше. Просто завжди цікаво, яким буде результат, хто виграє, хто переможе - як, наприклад, у футболі. Магічний ефект несподіванки аж в кінці дійства. І ця інтрига, а ще переживання саме за свою країну на Євробаченні і є рушійною силою, яка притягує людей до телевізорів», - впевнена вона.

Скрін, Facebook Наталка Діденко
Скрін, Facebook Наталка Діденко

Однак вона додала, що для фінального національного відбору ще в Україні все ж важлива пісня, образ, виконання.

На її думку, ставлення суддів до однієї учасниці, співачки Роксолани, було необ‘єктивне, а оцінки «явно занижені та несправедливі».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«На мій погляд, вона крута і виступ її - практично ідеальний для контексту Євробачення. Вирізнялася вона явно на фоні інших. Дуже сучасна, свіжа, стильна, класна поп-співачка. Ну, проте це лише на мій погляд», - додала Діденко.

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

«Переможець був визначений зарані… таке от відчуття від цього типу конкурсу...», «Я не побачила жодного цікавого! Роксолана не здалася харизматичною. Вразила усмішка Олександра. Не таким Стецьком Wellboy виглядав. Калуш міг краще, а повелися на стиль GoA. Відчувала, що Паш переможе. Пісня сильна, оптимістична», - пишуть коментатори.

Раніше повідомляли, все було чисто? Kalush Orchestra звинуватив "Суспільне" у фальсифікації балів на Нацвідборі.

Як повідомляв Знай.uа, Нацвідбір на Євробачення-2022, фінал: казус Cloudless, сльози Тіни Кароль і тріумф Аліни Паш.

Знай.uа писав, Нацвідбір на Євробачення 2022: Аліна Паш має намір підкорити українців знову - "Підспівувати, не знаючи...".