Відома російська артистка Ольга Бузова показала труднощі своєї роботи в Африці. Ризикували життям всією командою через стихію, яка розігралася не на жарт.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За день регулярно вона робить відразу кілька публікацій, а її stories і зовсім схожі на серіал, як кажуть користувачі.

Зараз Ольга Бузова знаходиться в іншій країні, адже стартували зйомки другого сезону популярної програми "зірка в Африці".

"Вчора був один з найстрашніших днів у моєму житті ... сьогодні вже можу про це говорити, тому що Слава Богу ніхто не постраждав 🙏 🏻 ❤" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Справа в тому, що приблизно о 16 годині в провінції Лімпопо, що знаходиться в ПАР, почався страшний ураган. А саме там і знімають другий сезон популярного проекту з зірками. На ролику видно, як вітер зносить табір, де проживали учасники, і відключилося практично все.

Через добу вже з'ясували, що це був найпотужніший Торнадо, який зносив все на своєму шляху, виривав дерева з коренем, ламав залізні конструкції.

Табір був повністю зруйнований, а камери, дроти і декорації знищені.

"Всю ніч вся наша команда демонтувала все заново, і продовжує це робити досі! Ніхто не спав сьогодні 🥺 нам вже привезли нові навіси, камери з Європи і світло ... ми всі не на жарт перелякалися ...Вибачте, що пишу так сумбурно, мені здається, ми ще до кінця не усвідомили, що сталося😳...."- йдеться в повідомленні під постом.

Зйомки тривають, і зовсім скоро глядачі зможуть все це подивитися в ефірі.

Нагадаємо, що Оля Бузова у відпустці влаштувала пікантний перекус, шанувальники залишилися незадоволені

Раніше повідомлялося, що колишній учасник "Дом-2" розповів про неадекватну Бузову і камери в туалеті

Також, Ольга Бузова влаштувала Артему Пивоварову незабутнє "рандеву", Кіркоров залишився ні з чим