Відомий український артист Wellboy розповів, чи готовий поїхати на Євробачення-2022 замість Аліни Паш.

Про це Антон Вельбой відверто розповів у коментарі "Сьогодні".

На національному відборі на Євробачення-2022 перемогла Аліна Паш, однак все ж вона не поїде на пісенний конкурс через скандал з поїздкою в Крим. Знаменитість зняла свою кандидатуру, як представника України в конкурсі "Євробачення".

Фото зі сторінки Аліни Паш
Фото зі сторінки Аліни Паш

Тепер постало питання, хто ж все-таки представлятиме Україну на Євробаченні-2022. Український виконавець Wellboy, який виступав на Нацвідборі з треком Nozzy Bossy потрапив до ТОП-3. Однак, він зізнався, що все ж не знав про рішення Паш відмовитися від конкурсу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

"Я в шоці, що Аліна Паш не поїде на "Євробачення-2022". Я не слідкую далі за розвитком подій. Я готую нові релізи, альбом, матеріал, – пояснив Вельбой за лаштунками "Української пісні року"

Wellboy зазначив, що йому взагалі не дуже цікаві всі скандали, пов'язані з "Євробаченням", до того ж він не знає чи піде у наступному році на Національний відбір.

Антон Wellboy, фото: Instagram
Антон Wellboy, фото: Instagram

"Усі взагалі достойні їхати на "Євробачення". Щодо того, чи буду я брати участь у наступному році у Нацвідборі, скажу, що: двічі в одну річку не увійдеш, – поділився з нами артист", - зазначив він.

Нагадаємо, Аліна Паш не представить Україну на Євробаченні-2022: хто тепер відправиться в Турин. Аліна Паш зняла свою кандидатуру з Євробачення. Хто ж тепер представить Україну

Раніше Знай писав, Тіна Кароль з'явилася з Аліною Паш після її дискваліфікації з Євробачення-2022: "Заслуговує перемоги"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько готова поїхати на Євробачення після відходу Аліни Паш: "Суспільне" показали офіційну відповідь ДПСУ