Для всіх шанувальників британської королівської сім'ї з'явилися новини, і не про те, що монархи їдять або з ким сплять, а про важливе - про королеву Елезавета II. Сама королева править вже так довго, що здається, ніби вона залишиться на троні навічно. Однак все частіше в медіа стали з'являтися чутки про проблеми монарха зі здоров'ям. Тепер же вона і сама підтвердила їх.

Під час зустрічі з контр-адміралом Джеймсом Маклаудом у Віндзорському замку Єлизавета II насилу могла рухатися. Відео зустрічі вже опбуликували в YouTube"The Royal Family Channel".

Королева Єлизавета II, скріншот: YouTube
Королева Єлизавета II, скріншот: YouTube

Вона спиралася на тростину, але навіть за допомогою спеціального пристосування у королеви не вийшло зробити хоча б пару кроків.

"Як бачите, я не можу рухатися", — прокоментувала Єлизавета II своє самопочуття.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Західним журналістам вдалося з'ясувати, що проблеми королеви не пов'язані з травмою. Йдеться про вікові зміни, через які і виникла скутість в рухах. Після смерті принца Філіпа, Єлизавета II стала рідше з'являтися на публіці.

Нещодавно вона і зовсім злякала громадян країни, заговоривши про наступника на престолі. Вже відомо, що після смерті королеви титул відійде її старшому синові Чарльзу.

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, Єлизавета II продовжує працювати. Періодично вона проводить зустрічі з чиновниками, а от від подорожей утримується. Більшу частину вільного часу королева залишається в Букінгемському палаці або у Віндзорському замку.

Кілька місяців тому виповнилося 70 років, як Єлизавета II зійшла на престол. На даний момент вона є самим долгоправящим монархом в світі.

Раніше повідомляли, 79-річна українська пенсіонерка стала зіркою світових ЗМІ: взялася за зброю, щоб захистити Батьківщину від ворога.

Як повідомляв Знай.uа, змінила одного разу: Девід Бекхем розкрив секрет надзвичайної худорлявості своєї дружини Вікторії.

Знай.uа писав, Принцеса Діана дуже цього хотіла: Гаррі продовжив незавершену справу матері через 25 років.